Letňákový speciál: DÍL PRVNÍ

Oliver McCollin
Pokud Vás zajímá, jak vypadal kvůli hlídání v Azkabanu seminář pro organizátory a jak proběhl první den Letňáku, jste na správném místě!

Slečna Kim s mou maličkostí se vydala na cestu do sídla věhlasných Honorů již v neděli. Nebylo to jen tak z dlouhé chvíle, Ministerstvo kouzel potřebovalo potvrzení ze semináře, abychom mohli na slibovanou exkurzi do Azkabanu. 
Neděle a pondělí byly tedy dny příprav, učení a vynikající zábavy. Kdo by totiž nechtěl být velkým mákem, který chodí do Sumcovic! V neděli se k nám navíc na semináři přidal pomocník - no jen se podívejte sami!



Už jsou tady
Úterý začalo jako čekání na Godota. Nedočkavě jsme hleděli na hodiny a dokončovali přípravy honorovského Azkabanu. Když slečna Kim popadla koště, již jsem čekal, že na všechno budu sám. Naštěstí to bylo koště mudlovské!

Odbila druhá hodina a k nám se začal někdo dobývat. Otevřeli jsme dveře, za kterými se objevila slečna Hannabell. Hned od začátku se jí líbil komín. Jen nevíme, proč ne i celý krb.

Kolem půl třetí se Honorov zalidnil, když přijela skupina čítající profesorky Lilien a NaSaŠí se studentkami Emily, Brianag a Ywou (s tvrdým dvojitým) a panem Lopezem. Honorov ožil takovým počtem osazenstva, že exkurze do Azkabanu už nevypadala ani jako debakl.
Postupně během odpoledne dorazily ještě slečny Selina, Sylvia, Eleonora a Myker a pánové Freddy, Neb a Zendaer. Navíc se objevil i ředitel Nim

Vyhlásila se večeře a mohlo se začít. Slečna Kim se ujala slova a přivítala účastníky exkurze v Azkabanu. Slovo dostala kolegyně Silvia s pravidly. Pokračovali jsme cestou do historie, kterou jsme se slečnou Kim měli rozdělenou napůl.

(Zde si můžete prohlédnout originál harmonogramu, který organizátoři pro účastníky nachystali.)

Co však nikdo nečekal! Naši drazí exkurzanti jeli do Azkabanu vybaveni předměty očarovanými černou magií! Skončili proto zavření, očíslovaní a pořádně vystrašení! 
Po zabezpečení vězňů se samozřejmě změnilo téma. Již nemohla pokračovat poklidná prohlídka a novým tématem se stal útěk z Azkabanu!
Následně do Honorova zavítal pan Paul, který chtěl pomoci novopečeným vězňům, a tak se přirozeně stal jedním z nich.


Sledujte i nadále Lví tlapou, pokud se chcete dozvědět, jestli se naši vězni napraví!

Komentáře

Jméno
Nadpis
Text
Kolik je 6 + 4 (slovem)?
Akce

Přehled komentářů


Vymýtaní duchů?

Napsal: Martin Matýsek Dne: 07.08.2019 ve 14:55

Jako .. ohrazuji se proti vsem druhum vymytani duchu.....

Kolejní časopis Nebelvíru školy Hogwarts.cz